dilluns, 31 de desembre del 2012

TORRÓ DE XOCOLATA I ARRÒS INFLAT.


Ja fa un parell d'anys que abans de que arribin les festes de Nadal ens apropem fins Agramunt per gaudir de la fira del torró i la xocolata a la pedra, una fira que val la pena de visitar i gaudir.

Nosaltres ja feia temps que volíem fer torró, però per una cosa o per un altre, va passant el temps i va quedant al racó de les coses per fer... fins aquest any, que van decidir que ja no podia passar més temps sense provar de fer els nostres propis torrons "artesanals".
Com no pot ser d'un altre manera, el nostre primer torró és el preferit del nostre fill, es a dir, aquest torró de xocolata i arròs inflat, segurament més conegut per a molts com a torró de "Suchard".

Només afegir, que com podreu comprovar és una recepta molt fàcil i que únicament cal comprar un motlle per a torrons. Els podeu trobar a partir d'uns 6 €, i hi han de diferents dissenys, materials i preus, així que si no feu torró es perquè no voleu!


Ingredients (per una taula):
250 gr. xocolata fondant 70% 
50 gr. llard de por
50 gr. arròs inflat


Primer hem de fondre el llard i la xocolata [1].


Anem barrejant fins que estigui fos, llavors afegim l'arròs inflat i continuem barregem bé. Quan ho tenim tot ben emulsionat, ho col·loquem en un motlle per a torrons i ho deixem refredar a la nevera.


[Consells]
1 Nosaltres ho vam fer al bany maria, agafant dos olles, una gran amb aigua que posem al foc i, una altre olla més petita on fiquem la xocolata, el llard i posteriorment l'arròs, que col·loquem a l'interior de la primera olla perquè es vagi estovant. També es pot fer d'altres maneres, però si ho feu com nosaltres estarà al punt i no us quederàn trossos sense desfer o cremat.


Com que ens trobem en l'últim dia de l'any, no volem acomiadar-nos sense desitjar-vos que passeu un bon cap d'any i un millor 2.013. BONES FESTES !!!


Salut i bon profit !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...