Ingredients:
400 gr. de pit de pollastre filetejat
300 gr. de pebrot*
200 gr. de pebrot vermell
50 gr. de pebrot verd
50 gr. de pebrot groc
320 gr. de truites de blat (2 x persona)
150 gr. de salsa mexicana de tomàquet (suau)*
5 gr. de condiment per a fajitas
½ ceba
oli d'oliva
Primer de tot, tallem la ceba i els pebrots a daus petits. Els filets de pollastre els tallem a tires.
Comencen escalfant una mica d'oli sobre una paella gran, una vegada calent, afegim els pebrots i passats 5 minuts la mitja ceba.
Quan els pebrots estiguin mig fet, afegim els trossos de pollastre.
Quan el pollastre estiguin mig fet, afegim un polsim de condiment per a fajitas i salsa mexicana de tomàquet. Anem remenant i deixem que s'acabi de fer. Quan estigui fet, ho aboquem en un bol per portar a taula.
Quan els pebrots estiguin mig fet, afegim els trossos de pollastre.
Quan el pollastre estiguin mig fet, afegim un polsim de condiment per a fajitas i salsa mexicana de tomàquet. Anem remenant i deixem que s'acabi de fer. Quan estigui fet, ho aboquem en un bol per portar a taula.
Ara agafem les truites de blat i les escalfem al microones, seguim les instruccions del fabricant.
Ara només cal col·locar, amb l'ajuda d'una cullera, el preparat de carn i pebrot per sobre de la fajita, enrotllar-la i menjar-la.
NOTA:
1- Normalment utilitzo només pebrot vermell, en aquesta ocasió he utilitzat pebrot verd i groc per donar una mica més de color.
2- Jo utilitzo salsa de tomàquet “suau” (poc picant), a qui li agradi el picant que compri “picant” o “molt picant”.
Salut i bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada