diumenge, 22 d’abril del 2012

CLOTXA DE TONYINA AMB SAMFAINA


Avui es realitza a l'Hospitalet de l'Infant (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant) les Jornades de la Tonyina de l'Hospitalet de l'Infant i La Vall de Llors on es pot degustar la tradicional clotxa de tonyina una recepta mar i muntanya que esperem que us agradi.....

Ingredients:
400 gr. de tonyina tallada a daus petits
100 gr. depebrot vermell
100 gr. de carbassó
100 gr. d'albergínia
1 tomàquet (pelat i sense llavors)
1 all (opcional)
1/2 ceba
4 pans rodons
sucre
oli d'oliva verge extra
sal




Tallem totes les verdures a trossos petits i els fem en una paella amb oli. Primer la ceba i quan comenci a enrossir-se afegim el pebrot, el carbassó i l'albergínia.

En una altre paella fem l'all ben trinxat i el tomàquet tallat a dauets. Quan sigui a punt, ho incorporem a la paella amb la barreja de verdures. Afegim una mica de sal i sucre i abaixem el foc fins que estigui ben confitat.

En la mateixa paella en que em fet el tomàquet, saltem la tonyina que haurem tallat a daus petits i la barregem amb la samfaina. Ho deixem reposar unes deu hores.

Passat aquest temps, agafem els pans i els buidem traient la molla i farcint-los amb la samfaina de tonyina que prèviament haurem escalfat.


Salut i bon profit !


2 comentaris:

  1. Ha d'estar bò de veritat, és per menjar aquesta clotxa i res més, això si acompanyat d'un bon vi, de la nostra terra per descomptat, perqué amb tot el que porta has de quedar més ample que llarg.

    ResponElimina
  2. Ja ja !!! penso igual que la Carmina molt bo ha d´estar però a mi m´en fas un!!! be i dos de vi...ja ja!!!petons

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...