diumenge, 1 de gener del 2012

BENVINGUTS A: Salut i bon profit

Benvinguts a aquest nou bloc de cuina que avui fa la seva estrena i que desitja que les futures receptes que anirem penjant siguin del vostre gust. Esperem que gaudiu amb elles, com nosaltres publicant-les.

Internet, és ple de blocs de tota mena, i com no pot ser d'un altre manera, també hi han un munt de blocs relacionats amb la cuina. Hi han de millors i de pitjors, però tots tenen el seu interès culinari. Nosaltres des d'una gran humilitat, només podem dir-vos que ho intentarem fer el millor possible !

Aquest bloc que ara comença, vol arribar a ser el punt de trobada de tots els amants de la cuina, i per aconseguir-ho volem diferenciar-nos amb uns petits matisos:
  • Per començar, aquest bloc el realitzarem entre dos [ Marian i Joan ], amb això volem augmentar la visió única i personal de la majoria de blocs (alguns molt bons). Creiem que aquesta combinació pot millorar i augmentar el resultat de les receptes i per tant del bloc.
  • Volem fer receptes creatives i a la vegada, les receptes de tota la vida. Intentarem fer d'aquesta barreja uns àpats per xuclar-se'n els dit.
  • Volem fer cuina slow food, i de primerísima qualitat. Encara que de bon menjar en podem trobar a tot arreu, volem prioritzar la cuina de proximitat (catalana) i els productes de la nostre terra, que per sort, son molts i de una qualitat excepcional. Ens agrada la cuina Km0, i intentarem potenciar-la, en el nostre àmbit de treball, que és Catalunya.

  •  Volem fer una cuina de temporada, una mena de calendari gastronòmic en el que cuinarem els productes típics de cada temporada: Hibern, Primavera, Estiu i Tardor. I aprofitarem les festes de cada poble per escriure les seves receptes més valuoses. Es a dir, farem les receptes que habitualment cuinem a casa.
  • Volem fer unes receptes que tothom pugui entendre, molt explicatives i amb consells de tota mena perquè no tingueu cap problema a l'hora de cuinar-les a casa.
  • Volem que trobeu fàcilment la recepta que busqueu, i per això col·locarem enllaços a altres blocs, on de ben segur, trobareu també receptes excepcionals.
  • Per últim, volem deixar ben clar que no som cuiners profesionals i, que només intentem apropar-vos la cuina que fem a casa, i res més. Esperem de tot cor que us agradi.

Per a Marian aquest és la seva primera aventura en el món del blocs, però de ben segur que aviat serà tota una experta !

 Per a Joan aquest bloc és una mena de segona fase. La primera va ser, ja fa temps, en clubdecuines.cat, on trobareu algunes receptes que més endavant penjarem en aquest bloc. Ara comença aquesta segona fase, en el que volem donar un salt qualitatiu i quantitatiu.

Esperem que gaudiu del nostre bloc i ens acomiadem amb...


Salut i bon profit !


8 comentaris:

  1. Quina ilu!!! ja estic aquí amb vosaltres!!!Us desitjo molta sort!!! segur que anirà molt be!!!Molts petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Silvia pel suport. Espero que ben aviat solucionis els problemes de les fotos i tornis a la càrrega amb el teu bloc. Ànims!

      Elimina
  2. Ja que heu començat a veure si us espavileu ... que em falten el primer i segón plat per aquestes, segur que genials, postres!!

    Enhorabona... a veure si m'atreveixo a fer alguna cosa de les que penjareu!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per visitar el bloc i per la crítica "constructiva"! Ara mateix ens posem mans a la feina i preparem alguna cosa per poder fer un bon àpat.

      Elimina
  3. Encantada que compartiu la vostra experiència amb tots nosaltres. Us seguiré de ben d'aprop.
    Que us vagi bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sílvia, he descobert el teu bloc fa poc, però ja el segueixo assíduament. M'encanta la teva recepta del 15 amb carxofes, provaré de fer-les. Nosaltres no em participat encara, però també em preparat una recepta, a veure si t'agrada (la penjaré demà). Una abraçada!

      Elimina
  4. Benvinguts! Bona iniciativa de moment no us perdré de vista.
    Molt bona entrada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, veig que també participeu a la recepta del 15. M'encanten les carxofes, però crec que mai les he menjat amb entrepà. Ho provaré i ja et diré que tal.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...