diumenge, 10 de juny de 2012

PIT DE POLLASTRE FARCIT DE PHILADELPHIA I PERNIL SALAT

En aquesta ocasió no em trobat cap festa / fira / jornada gastronòmica per la setmana vinent, així que si algú coneix d'alguna i vol col·laborar amb nosaltres, pot deixar-nos les seves propostes a la secció de comentaris del bloc. Les tindrem en compte per l'any vinent!

Així que avui em decidit de fer (penjar) simplement el menjar que teníem per dinar. Esperem que us agradi...



Ingredients:
4 pits de pollastre
75 gr. de pernil salat
125 gr. de Philadelphia
1 ceba de figueres petites
1 got de nata líquida
1/2 got de vi blanc
farina
sal



En un plat posem  el pernil salat tallat a trossets i afegim dos cullerades soperes de Phidadelphia, ho remenem tot i reservem.


Agafem els pits de pollastre i els obrim per un cantó, de forma que quedarà un llibret de pit de pollastre. Afegim la pasta anteriorment reservada dintre del llibret, tapem, afegim una mica de sal, els arrebossem amb farina i els fregim en una paella prèviament preescalfada. Quan els tinguem dauradets els reservem.

Ratllem la ceba i la  fiquem a la mateixa paella que hem fregit els llibrets de pits de pollastre. Quan comenci a daurar-se la ceba, llencem un rajolí de vi blanc. Una vegada comenci a evaporar-se l'alcohol del vi afegim un got de nata liquida. Quan faci xup xup posem els llibrets de pits de pollastre i que acabin de fer-se amb la salsa duran 5 minuts.



Salut i bon profit !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...