diumenge, 5 de maig del 2013

ROTLLES DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

Avui, aprofitant un concurs culinari que realitzen a Club de Cuines, i patrocinat per La Selva, us presento una recepta ultra ràpida i ultra fàcil de fer i que os pot salvar en cas d'una emergència. Només necessita de dos ingredients i al meu fill des de que ho va tastar li encanta.

Aquesta no serà la recepta de l'any, ni tant sols la recepta del dia, però crec que per als pares i mares que treballem i per els que anem “al dia” ens pot anar bé tenir-la a mà.


Ingredients:
250 gr. de pernil dolç (8 làmines; 2 x persona)
250 gr. de formatge havarti (8 làmines; 2 x persona)



Per començar agafem una làmina de pernil dolç i l'estenem, a continuació agafem una làmina de formatge i la dobleguem per la meitat dues vegades, fins que ens quedi una mica més ample que un dit. Una vegada aconseguit, ho col·loquem al mig del pernil.



Ara toca agafar el pernil per una vora i embolicar (enrotllar) el formatge. Ja tenim el rotlle. Repetim l'operació tantes vegades com sigui necessari. 



Agafem una graella antiadherent i escalfem a foc viu amb una mica d'oli d'oliva. Quan estigui calent fiquem els rotlles i cuinem volta i volta, amb cura de que no surti el formatge fos de l'interior del rotlle. 



Emplatem i servim ràpidament perquè no es refredi.



Per finalitzar, comentar que si us ha agradat podeu "mossegar-la" (votar) aquesta recepta fins el 17 de maig aquí.



Salut i bon profit !

1 comentari:

  1. Ho trobo fantastic, tal com dius, per un imprevist. Generalment tothom te a la nevera aquests ingredients. Ja t'he mossegat, hahahaha. Que tinguis sort.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...